Povestea mea

Ma numesc Iuliana Lambru si sunt medic de medicina generala. Lucrez in cadrul Clinicii Medicale Carpe Diem din Sibiu.

Am ajuns sa cunosc programul Metabolic Balance in timp ce cautam solutii pentru mine de a scadea in greutate, in asa fel incat sa nu mai iau in greutate la terminarea procesului de slabire. Deja de ceva timp cautam o metoda de a scapa de kilogramele acumulate de-a lungul anilor. Toate curele si dietele incercate au dat rezultate mai mult sau mai putin, dar in final nu reuseam sa pastrez greutatea obtinuta in urma dietei. Mai mult decat atat sotul meu se confrunta cu valori crescute ale glicemiei, in conditiile in care are montat un stent si urma tratamente pentru hipertensiune, colesterol si trigliceride marite, ceea ce ar fi dus fara discutie la un DZ tip 2.

In acest context, am vazut o reclama pe Facebook despre un workshop care urma sa aiba loc la Sibiu, workshop care promitea sa ne dezvaluie mituri despre alimentatie. M-am inscris imediat si ma felicit pentru acest lucru.

Participarea la workshop a reprezentat un punct de cotitura in viata mea. M-am decis sa transmit informatiile aflate mai departe si sa ajut si alti oameni care se confrunta cu probleme legate de greutate si nu numai. Acesta a fost momentul in care am luat decizia de a deveni consilier.

Dupa absolvirea cursului, primul pacient al programului am fost chiar eu. Rezultatele au fost excelente, si sunt foarte incantata de ele. Dupa 6 saptamani de la intrarea in program, am slabit 12 kg, dupa 6 luni pierdusem 24 kg si am continuat sa slabesc pana la 30 kg la sfarsitul primului an. Ma apropii cu pasi repezi de greutatea dorita! Ceea ce este cel mai important este ca problemele circulatorii au disparut, aveam o insuficienta venoasa cronica pentru care luam Detralex de aproape 10 ani iar picioarele continuau sa fie in permananta umflate. Starea de sanatate este mai buna decat oricand, am energie si ma bucur din plin de toate beneficiile obtinute prin scaderea in greutate.

Si nu m-am oprit aici. Odata cu scaderea in greutare am inceput sa fac si sport. In momentul de fata alerg deja 14 km. In anul 2018 am participat alaturi de colegii mei consilieri la proba de stafeta semimaraton in cadrul Maratonului Interbational de la Sibiu si ma pregatesc de a participa la editia de anul viitor la proba de semimaraton.