Ratatouille

Ratatouille Ingrediente: - rosii - vinete - dovlecei - 1 lingura ulei de masline - condimente: busuioc, oregano, usturoi Preparare: Pentru sos: rosii taiate cubulete se calesc in ulei de masline si se condimenteaza cu busuioc, oregano, usturoi, si se pun intr-o forma de copt. Se taie rondele vanata, dovlecelul si rosia, si se aseaza in…

Paste din legume cu piept de pui/curcan

 Paste din legume cu piept de pui/curcan Ingrediente: - zuchini - morcovi - piept de pui/curcan - 1 lingura ulei de masline - comdimente: busuioc, rozmarin - sare - piper Preparare: Zuchinii si morcovii se taie subtiri, se calesc in ulei de masline si se condimenteaza dupa gust. Se caleste carnea de pui sau curcan (tocata),si…

Paste din naut cu legume

Paste din naut cu legume Ingrediente: - paste din naut ( in cantitatea de leguminos din plan) - dovlecei ( sau zuchini) - morcovi - 1 lingura ulei de masline - condimente: oregano, busuioc, rozmarin - sare - piper Preparare: Pastele din naut se fierb; dovleceii (sau zuchinni) si morcovii se taie fasii (cu cutitul de…

Rosii cu vinete si mozarella

Rosii cu vinete si mozarella Ingrediente:  - vinete - rosii - mozarella - 1 lingura de ulei de masline - condimente: busuioc verde si oregano - sare - piper Preparare: Vinetele se taie rondele si se prajesc putin in ulei de masline, apoi se aseaza in tava cate o felie de vanata, una de mozarella si una de rosie (taiata rotund).…